РЕСТОРАНТ КОКАЛЪ

Share :

Технологично и интериорно решение от АГГА студио за ресторант “КокалЪ” в новопостроена жилищна сграда в гр. Пловдив.

Помещението е проектирано за обществено хранене, така че да разполага с всички нужни входове за зареждане и клиенти.

Проектът е резултат от цялостна концепция за дневна и вечерна зона в едно заведение за обществено ползване. На първият етаж са разположени зони за хранене с бар с топла атмосфера.
За постигане на уют на голяма площ с централни линеарни колони използвахме типичните за България дървени греди. Колоните, както и бара, направихме с лека приглушена оранжева светлина, която успокоява сетивата.

В интериора на първо ниво са заложени земните цветове. Мебелите са в тъмно кафяво и махагон и се явяват като преход между модерните материали и класическите греди.
През цялото време сме се стремили към това да запазим приятното и светло усещане. Същевременно, благодарение на разнообразно осветление, придаваме стил през нощта.

Ние вярваме, че българската архитектура трябва да претърпи развитие от “чардаците” към съвременните стилове. Създаването на обща зона за хранене на първи етаж и клубна атмосфера на подземно ниво е характерната формула за гражданите, които денем са свикнали да работят в движение постоянно свързани с интернет, а вечер с удоволствие разпускат с любима музика и приятели.

Оказва се изключително предизвикателство да създадеш среда, която да се харесва на млади и стари.
Целта на пространственото развитие и на двете нива е да могат да се организират клубни и фирмени партита от различен характер.

За момента е готово само първото ниво, очаквайте скорошно откриване и на по-голямата част от заведението, която ще крие много изненади, наслада за сетивата и удобство за клиентите на ресторант “КокалЪ”.