Семеен Хотел – Европрограма

АГГА студио изготвя “Пълна проектна документация” за къщи за гости и семейни хотели според нуждите на нашите клиенти.malka_fasada_semeen_hotel

Разберете повече за възможността да развивате туризъм – Къща за гости

Повече за Хотел – Земен:

Ситуирането на обекта е съобразено с нормативните отстояния и граници на поземлени имоти. При композиционното решение е търсено хармонизиране на архитектурата на новата сграда със заобикалящата среда.Предвид разположението на застрояването в ситуацията е обозначено законовото отстояние на новопредвиденото застрояване в съответствие с действащата нормативна база.

На кота -2,40м са предвидени избено помещение, ОВ помещение и санитарно помещение. Поради денивелацията на терена останалата част от нивото не се копае. На партерно ниво на кота ±0.00 са разположени фоайе с рецепция, помещение за багаж, помещение за камериерка с прилежащо складово помещение, зала за релакс, санитарни помещения. Осигурен е отделен самостоятелен вход към столовата, към която е предвидена кухня. На пърия етаж на кота +3.20м са разположени 6 двойни стаи всяка със самостоятелен санитарен възел. На етажа намират своето място и два апартамента. Единият има дневна с кухненски бокс, спалня, баня и санитарен възел, другият е тип мезонет – с дневна с кухненски бокс, баня, санитарен възел и спалня, разположена мансардно на кота +5.60м. Еркерите откъм улицата и границите на имота са 0,30м.

Информация, за да добиете представа за обема и обхвата на сградата:

Проектираният обект е решен в рамките на визата за проктиране. Предвид конкретните обстоятелства , за проектното решение са приложими следните параметри:

Апартаменти -2 бр.

Двойни стаи – 6 бр.

Столова -1 бр.

Изба  -1 бр.

ТЕХНИКО-ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ:

ПЛОЩ на имота – 736 кв.м.

ЗП – 342 кв.м.

РЗП – 900 кв.м.

Озеленяване – 53%

ЗАСТРОЕН ОБЕМ – 3544 куб.м.

1_etaj_semeen_hotel 2_etaj_semeen_hotel

© 2014, AGGA Studio. All rights reserved. Rating for aggastudio.com

Коментирай чрез Facebook

Млад фермер – Създаване на стопанства

Накратко: Финансовата помощ по мярка 112 е предназначена за: 1. увеличаване икономическия...

Close