Дизайнерски мебели по поръчка

Всеки дом е сбъдната мечта! Знаем, че човек се чувства добре там, където нещата са точно каквито си ги представя.мека_мебел

Архитектите от АГГА студио ще направят така, че всеки път, когато влезете в дома си, да изпитвате прилив от емоции, от вълнение и гордост.

Ние не проектираме просто мебели – вашите нужди са нашето задание, а дизайнът със сигурност ще бъде уникален.
Независимо колко щури са вашите идеи, свържете се с нас, за да ги реализираме. Заедно ще създадем модел за вашия интериор, а след това можете да поръчате изработката, където по желаете. АГГА студио работи с доказани мебелни къщи на българския пазар.

Няма невъзможни неща, стига да имате желание. Разнообразието на материали днес ни дава възможност да постигнем невъзможното. Класическите мебели остават най-трудни за изпълнение, но въпреки това носят много стил със себе си. Модерните мебели гарантират функционалност, естетика и по-лесна поддръжка.
Стол_София

Ние държим да проектираме мебелите точно такива, каквито си ги представяте, с най-новите програми за проектиране и 3D обработка. Имаме възможност да зададем всякакви материали и текстури за вашите мебели, за да добиете представа за начина, по който ще промени вашия интериор. Независимо дали искате да обзаведете вашия дом, офис, вила, ресторант или др., ние ще направим всичко възможно, за да впечатлявате със стил.

гардероб

 

Искате многофунционален, почти незабележим гардероб, в който да успеете да съберете всички неща – документи, дрехи, спално бельо, елетроуреди и др., а не знаете как да намерите място за всичко?! Ние ще ви помогнем да организирате складовото си пространство или килер и да сложим ред там, където изглежда невъзможно.

 

Имате нужда от удобно работно място, където да съберете на една ръка най-важната информация, компютри и документи и въпреки че работите да се чувствате комфортно – свържете се с АГГА студио, за да начертаем вашето уникално бюро, в което да има място за всичко.

бюро_офис

Нанасяте се в нов апартамент или къща и имате нестандартна спалня или искате най-доброто легло за вас? Ние знаем как да проектираме уникалното легло за вашите нужди. Няма по-важно нещо от съня, защото без качествена почивка не можем да реализираме идеите си. Спалнята трябва да бъде най-уютното, сигурно и комфортно място. Имате нужда от по-малко или по-голямо легло – елате и заедно ще сглобим най-доброто място за вашата пълна релаксация.

легло_спалня

© 2013 – 2014, AGGA Studio. All rights reserved. Rating for aggastudio.com

Коментирай чрез Facebook

Невидим небостъргач – Сеул, Корея

Мечта на всеки архитект, специализирал в обществените сгради е да достигне небесата....

Close