Офис сграда – екстериор и интериор

Офис сградите са двигателят в общественото обслужване. Създаването на добра работна среда за работа и висок стандарт на изпълнение са задължителни за постигане на добри резултати. АГГА студио специализира в проектиране и разработване на ‘Обществени сгради’, което гарантира ефективността на вашата сграда.

Днес разполагаме с превъзходни фасадни системи и автоматизации. След като конструкторите преодоляха проблемите със земетръса при високите сгради, а съвременните стъклопакети ни пазят от слънцето, остава да организираме нашата офис сграда така, че да бъде максимално енергийнонезависима и лесна за управление и контрол.

Навлизането на големи мултинационални компании в България създава нуждата от построяването на по-големи и качествени офиси. Междувременно, много от тези компании се разрастват, а с Small_office_building_Germanyтова нарастват и изискванията им за сгради, които да отговарят на техния имидж, да имат нужните технически параметри и пространства. Изградените, особено през последните години, множество нови и качествени офиси остават недостатъчно.
Липсата на площи и места за паркиране, лошо организираният транспорт и големият трафик, водещи до задръстванията в центъра на София, пък са причина все повече фирми да търсят офиси на главните булеварди или извън пренаселения център.

Ние сме насреща да проектираме вашата офис сграда така, че да удовлетворява всичките ви очаквания. Ще направим така, че лесно да можете да размествате и моделирате пространството на всеки етаж за максимална ефективност. Според проучвания, най-важното за създаване на добра работна среда е приятелското отношение, последвано от добри условия на работното място.
Ако вашият бизнес расте и имате нужда от модерна офис сграда – свържете се с АГГА студио.

fasada_office_agga

Офис сграда “Студентски град” А1plan-Modelfasadi_zapad_iztok

 

Повечето офис сгради в България комбинират в себе си различен тип зони – магазини, банки, експозиционни зали, конферентни зали, отворени офис пространства и др. При проектирането на нова офис сграда е от изключително предимство да има инсталирана интелигентна система за контрол.

 

Ако искате всеки ден да ходите усмихнати на работа, свържете се с нас и ние с удоволствие ще направим вашите идеен и работен проекти.

© 2013 – 2014, AGGA Studio. All rights reserved. Rating for aggastudio.com

Коментирай чрез Facebook

Проект за тераса – остъкляване

Законно или не, усвояването на тераси и балкони е факт! От гледна...

Close