IZIDORA

Share :

Жилищен Парк IZIDORA е разположен на ключовия бул. Пещерско шосе, като при композиционното решение е търсено хармонизиране на архитектурата на новите сгради със заобикалящата среда, както и усещане за комфорт.
Концепцията на проекта е вдъхновена от стремежа за създаване на иновативен дизайн за максимално качество на живот. Екстериорното решение отчита постоянното движение в съвременния свят, а индивидуалните фасадни елементи създават симбиозата между уют и модерна архитектура.
Осигурен е удобен пешеходен и автомобилен достъп до сградите и до подземния паркинг, разполагащ се на площ от 3дка.
В свободните от застрояване части на терена е предвидено озеленяване за подобряване на общия естетически образ, самостоятелни дворчета за мезонетите, както и детска площадка за най-малките.

#IZIDORA е единствена и първа по рода си, проектирана според съвременните тенденции за околна среда и озеленяване. На първите 2 нива в тяло „Б“ са разположени 12 броя мезонети със собствени градини, които предлагат на нашите клиенти допълнително разнообразие.
На първо ниво мезонетите разполагат с дневна и кухненски бокс, както и санитарен възел. По интериорна стълба се достига до второто ниво – с голяма спалня, баня, гардеробна и френски прозорци към градината.
В зависимост от предпочитанията на нашите клиенти, сградата развива отворени и затворени обеми във височина, така че всеки да получи своето луксозно лично пространство.

Показатели:
УПИ 3 337 м2
Застроена площ на комплекса 1 004.97 м²
Сграда А 490.94 м2
Сграда Б 514.03 м2
РЗП на комплекса 8 340.61 м2
Сграда А 4 097.96 м2
Сграда Б 4 242.65м2
Места за паркиране на ниво сутерен 90 бр. на ниво терен 7 бр.