За нас

АГГА студио съчетава в себе си идеите на млади архитекти и опита на доказани експерти

Архитектурно студио АГГА е създадено през 2012 година. Развиваме проектни решения и съпровождаме цялостна проектна документация до въвеждане в експлоатация на жилищни, обществени, промишлени сгради, както и хотели, спа, ресторанти, клубове и производство на електроенергия с повече от 200 000 кв. м. реализирани обекти. Компанията извършва цялостни пред-проектни проучвания, инвестиционен анализ, изготвяне на идейна фаза, цялостно проектиране и пълен инженеринг. Компанята разчита на богат опит и доказани инженери по всички специалности при изградени стандарти за качество и контрол.

Прочети повече
About
11години опит
нашите

Услуги

Пълен инженеринг

Планиране, Пред проектни проучвания, Анализ, Проектиране и Строителство до ключ. Цялостно решение за Вашето инвестиционно намерение.

Къщи

Проектиране на частен дом, модерни и традиционни къщи с всички модерни интеграции и възобновяеми източници на енергия

Хотели и заведения

Обществени сгради с иновативна концепция. Нашето студио има задълбочен опит в проектирането на обществени сгради и клубове

Градоустройство

Цялостни процедури за планиране на застрояване и устройствени показатели. Оптимизране на инвестиционното намерение.

Инериор и дизайн

Интериорни решения, детайли, разгъвки, мебели по поръчка и цялостна визия за Вашето жилище, брандинг и корпоративна среда.

Електроцентрали

Цялостно планиране на фотоволтаични централи и модерни решения за лична и промишлена консуамация. Съвременни решения за електромобили и други независими източници на енергия.

нашите

Последни проекти

ГМ90

гр. София, кв. Драгалевци

IZIDORA

бул. „Пещерско шосе“ 158, гр. Пловдив

Masons

Пловдив, България
Отзиви

Какво казват клиентите за нас

Вече повече от 10 години работим с АГГА студио по различни жилищни и промишлени сгради. С годините постигаме все по-високо качество на нашите съвместни проекти.

Митко Горчов

управител на МИГ Инженеринг
Митко Горчов

Отношението и вниманието към всеки детайл е причината да работя с АГГА. Винаги разчитам на тяхната експертност и подход към дизайн и архитектура.

Даниел Вълков

частен клиент
Даниел Вълков
Нашите

Клиенти

прочети още от нашите

Новини